F&F/STY - MM

 

Fast&Furious -
sågs på biopremiären
Handling: När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O’Conner.
Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom.
Och via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas – genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.
Rekomenderar denna verkligen.

Stomp The Yard
- sågs på dvd 4 månader efter den kommit ut på bio
Handling: DJ Williams är en street-dansare som lämnar ett hårt liv i Los Angeles för att gå på Truth University i Atlanta. Även om DJ's ambitioner och danstalang har gjort honom till en mästare på street-dance så känner han sig inte hemma på Truth University med sin elitistiska kultur och dess förväntningar på karriärframgångar. På universitetet upptäcker DJ "stepping"; en dans med rötter i den Afro-Amerikanska kulturen. När DJ visar upp sina danstalanger på den lokala klubben blir han uppmärksammad av skolans båda gäng och av skönheten April, vilket får hennes pojkvän att svara med en elak hämnd.
måste påpeka att Chris Brown är med i Stomp The Yard - men en olycka sker, kolla på den rekomenderar den starkt! Speciellt till er som gillar dansdrama


och senare ikväll ska jag se denna komedi film :)
har inte sett den än, men ni som har är den bra?

kyssar / maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0