hamnade på hem lärde mig om stolthet lärde mig nåt om respekt som folk inte vet

jag tittar ner på gamla bilder tårar ba rinner, kan inte fatta varför polarna försvinner. nåra drog till himlen nåra tog kanyl, en annan är på rymmen och jag såg han nyss på efterlyst. mamma skäms över sonen sin som knarkar, tills överdosen kommer han ligger där med sladdar. till sjukhuset går hon mamma hon är trogen, till sonen som hon burit genom år och genom blod men det är ett stort krig vi  alla måste fajtas i. den ända chansen blir ta över någon annans liv, men innan det händer va berädd att göra fängelse tro inte att det är så lätt att ligga där i cellen. till bröder som sitter nu på tolv år i kumla, till horsharna som ligger där på torget ska jag sjunga. öppna upp min lunga berätta om mitt liv, för gatubarn är nåt som inte jag ville bli.

/ Maria.k - dör för Ken Ring's låtar .. <3

människor är rädda för att se verkligheten

drogerna är de ända som styr planeten, människor är rädda för att se verkligheten. jag känner de, de bränner mig jag glömmer de och tänder dig fly från de riktiga vad som än händer mig. droger i 100 olika sorter, hur många flödrar just nu på keffa soffer. vi är som råtter, fett jävla smutsiga inlåsta i burar för folket är vi lustiga. knark, de det jag har levt på att sälja. låt mig knyta en 5:a kom igen snälla. från hektot till kilot 100  pack med "E" måste tjäna cash men öppna ögonen och se för, knark de blir till pengar när du pundar. knark, de är de som dödar våra ungar. knark, de är de som styr hela klotet. knark, de är de största hotet. ey yo, polarna försvinner snabbt i drog träsket testet för att bli förorts esset, hektot för tre & fem, beknare för sex lax. två & fem snabbt klipper kilo weed med sax. 100 "E" för sex & fem, jag måste hämta beknar dom för 200 styck utan ränta ut med mina pengar polarna får bira, jag tjänar cash när ditt gäng köper syra

/ Maria.K

hur kan man njuta av att leva för att punda?

jag såg en liten ängel flyga igår, hon stod på tå sträckte upp sig mot de blå. hon var en vän som jag känt i många år, jag kommer ihåg henne då vad fan har hänt med hennes hår? påsar under ögonen hon ser ba trött ut, gått ner i vikt shit benen bara sticker ut. vart ska hon gå ikväll, vem ska hon sova med? hon hade slutat, jag svär hon hade lovat mig. nu tar hon sprutan tills ögonen blundar, hur kan man njuta av att leva för att punda? Lilla gumman jag ser att du mår dåligt, vill glömma problem så du vänder dig till horset. Du var död när du koka första skeden, ville inte skämmas så du satte den i benet. tyvärr så har vi redan förlorat dig, ängeln jag svär jag ropar in nästa tjej.

/ Maria.k


maria.k

nu jae lugn ja tror .. ? de fett skönt att nicklas e hemma igen, bror du va saknad som fan! nu man behöver nte sitta o ha ångest i skolan själv, höhö u know what i mean :) aaaja bror allt är fixat aså nu de bara idaaaaag man får längta grovt till, senare idag måste baah sälja biljetterna o sheet sen KÖÖÖR BARA ASÅ HAHAH FAKKAD KVÄLL DE SKA BLII, SÅÅ BORTA MAN FÅR VAAAAA !!!


BAAAAAMSE :))))) <33333
( aså han o simon satt o åt salami när ja tog bilden, ääkkliit )

maria.k

ASÅ EEY GLÖMDE SEEJA EN SAK, KILLEN HANE TYP HEEL SKUM VAFAN NYA TJEJER VARJE DAG ASÅ HAHHAHAHAAHA JA DÖÖÖÖR VA MOBBAD .. AJA PEACE HAHAHAHA SKA UT Å TA EN JJJJJARA U KNOOW NEEJ VÄNTA JOO SKA FIXA LITE GREJER SEN MÅSTE TA TABLETTER FÖR JA FLIPPAR UR HÄR ASÅ JAE SÅ AAAARG OCH BESVIKEN O FETT LESSEN ATT JA SITTER Å SKÄÄMTAR JA GARVAR SVÄR JAVENE E HELT BORTA I MIN EGNA LILLA VÄRLD, VA HAR HÄNT UNDER DE SENASTE ÅRET ?! JAA KASTAR 2009, DE ÅRET BETYDDE NADA FÖR MIG DE ÅRET VA VÄÄRSTA ÅRET JA NÅNSIN VARIT MED OM, ÖNSKA ATT DE SOM HÄNDE UNDER DE ÅRET INTE HÄNDE SPECIELLT BÖRJAN AV ÅRET .. NEEJ NEJ HELA ÅRET, ASÅ SHIIIT FUCK Y'AAAAAALL .. SLUTA VARA HATAREEEE NI FÖRSTÖR FÖR ER SJÄLVA.. O AA DUU, VA SKA DU GÖRA JA SKA BOMBA DIN DATA MED STORA BOKSTÄVER VÄNTA BARAA ASÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FITTTTTTTTA VA ARG JAE :(

maria.k

har pluggat klart nu, aså från typ 9 till nu seriöst o allting var NO .. fan ja pallar nte me skolan längre, har SO, Svenska, Engelska o Matte kvar att plugga tills nästa vecka, VIKKET JÄÄVLA HELVETE SVÄR PÅ ALLT JA KMR HOPPA AV SKOLAN ASÅ JA PALLAR NTE MEEEEEEEEEER JÄVLA HOORSKIIIIIT PÅ GUD JA FÅR STRESSS NÄR JA ÄR I SKOLAN..
aså liiisssna, haha de där inlägget ja skrev tidigare, skit i den höhöh de vaah ba ngt ja ville få uut men ja släpper de där nu pallar nte kriga som en javene vad, yaani pass men vänner går braaaa aiiiiiit e helt borta aså höhöhö vene va ja skriver så aså ta inte åt er av vad som står här för ja menar typ ingenting ?! jo de där me skolan men inte resten aså jaaa :) hahah vikken ångest ja har, aa ja vet bröööder & systrar javet att ni saknade mej igår i skolan men ja ska fakka hela skolan idag aså från grund till topp då ni kmr vilja att ja aldri kmr tillbaks dit, lr ere tvärtom? aså vafaakk snackar ja om :S aja hahahahaha HEJDÅÅÅ BANANER DJUPT IN I ER :D


maria.k - ifall du läst d här, kommentera det så jag vet

snart hare gått ett år sen de va du & jag, hoppas du kmr ihåg datumet - för de gjorde du då...

bebii de finns ingen som du, due speciell & ja fassna för dig.. jag säger bara som de e, due den första ja känt såhär för fuck resten jag behöver nte dom, ja behöver dig aså javene va ja ska säga. du har gett mig en känsla som ingen människa på den här värld kan beskriva, jag svär på gud due så fin. hade ingen aning om hur det va att på riktigt vara riktigt jävla fucking kär, och om det nånsin tar slut i samma sekund som mitt liv ee över, jag har varit nära förut. så jae inte rädd att se det vi kallar döden men att förlora dig det är något jag aldrig någonsin kan tänka mig klara av, för ett liv utan dig så har ja redan lagt mig i min egen grav.. jag fassna för dig första gången jag hörde folk nämna ditt namn, shiit att det kunde gå såhär långt.. jag börja tänka på allt vi gjort, detta år som vi haft tsm alla våra minnen all vår lycka å alla dom här dagar. titta på mig nu jag sitter här och ber att du ska stanna tills den dagen då de är dags för mig att på nåt sett försvinna ner, jag visste från början att du är så stark.. jag vet att det är mitt fel - skyll på mig, låt oss aldrig kolla tillbaks igen för det är så svårt för båda två.. jag vet att du saknar din pappa, o jag vet faktiskt exakt hur det känns, att bara sitta o vänta på den dagen då ens föräldrar kanske kommer tillbaks hem..
jag vet att de är försent, men baby jag älskar dig mer än vad någon annan har kunnat göra de & under de här året har jag bara önskat för en andra chans, jag vet att det är svårt.. men jag lovar, lita på mig att jag aldrig mer kommer att svika dig !
9februari'09, känns som igår..


felicia.

Snackar med hamze nu i lur räddare hahaha har föör trååååååååååååk byee!!


I can't wait - Akon


felicia. one time

Wiih, filmen har laddats... 39,4% -.- !!
Iallafall lägger in en låt av Justin Bieber som då är 15/16 år, don't remember.
Har säkert lagt in den tidigare, det förvånar mig inte. Men den e galen iaf, så fin.


felicia. i'm sorry fellas

Föresten, sålänge jag är sjuk blir det inga bilder, spegeln går sönder bara ja tar en titt, såå... :(


felicia. ångest?

ÄR TRÖÖÖÖÖTTTTT PÅÅÅÅ LIIIVEEEET, haha sajjk.
Nej men min film är så FUUUUCKING seg har typ väntat i två timmar nu den har gått 32 procent men vill ändå inte avbryta för då har 2timmar gått åt INGENTING. Gah ja blir galen, sen alla dess tankar som kommer på kvällarna bääh. Som sagt ska ej till skolan imorgon, men ska försöka åka till dani imorn & sådära, hon åker ju på fredag :( länge sen ja va med henne ''på riktigt'' typ två veckor sen hehe. Nej men åh ja blir galen, så fucking mycket ångest, så mycke känslor att ja vet nte vad ja ska göra med mig själv, slänga mig framför ett tåget? hahahahahah SAJJK. Fyfan för det dära! Va irreterande att den hära filmen ska va så fucking seg, ja vill bara slänga min data i väggen sen trampa sönder den sen typ slänge den i marken ännu en gång, så irreterad är jag. Men ja tänker ej göra det sååååå haha.
Ja börjar fundera på om ja blivit .. galen? :/
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
 


felicia. det är bara så synd


På riktigt ja trodde nte att en människa kunde vara så falsk, någon som man trodde man kände ut & in bara vände ryggen & stack. Av alla människor trodde jag faktist att du skulle stanna kvar, att du aldrig skulle svika mig, jag litade på dig upp till 110%. Allt vi har gått igenom? Jag släppte in dig i mitt liv, du va alltid välkommen hos mig, du va en del av min familj. Trots allt så kan jag inte sluta tycka synd om dig.. För en sån uppväxt som du gått igenom är nte lätt, jag förstår dig. Men människa kolla vad du håller på att göra med dig själv? Du förstör dig! För din egna skull önskar jag att du lär dig av dina misstag denna gång, och hittar någon som kan hjälpa dig på rätt spår igen, för du e på väg mot helt fel håll. Om du läser detta inlägg, så hoppas jag att du förstår att det är till dig ja skriver till för vill ej nämna några namn, det vore bara onödigt. Ja hoppas bara att du tar åt dig av vad jag skriver, för även allt vad som har hänt, jag kommer aldrig mer bli vän med dig, kommer aldrig mera vända mig emot dig längre. Men vi har ett förflutet, trots allt jag känner den riktiga du, & du är inte såhära. Så för din egna skull, ryck upp dig människa, för tro mig i slutändan är det du som kommer stå helt ensam.


felicia. fuck

.. Från ingenstans kom du in i mina tankar igen, då formas ett leende på mina läppar som inte går bort. Men ändå så gråter jag inombords för den smärtan du låtit mig gått igenom.. Will it ever stop?!



 


felicia.

Hahah tjena darlings :]
filmen va faktiskt rätt bra, men den va kort rätt kort typ en timme & halvtimme haha, jaja. Den va bra, asså det kröp i än, den va nte äcklig sådära den va mer spännande ni vet när man e stressad, typ en scen att man ska rymma sen bilen går nte igång och mördaren är på väg ut, ni vet när man sitter o hoppar upp och ner haha typ sån dära känsla gav filmen, sen ja hade hoppats på att alla tre skulle klara sig, men aa ... Ska typ ladda ner en film, mamma sa till mig att kolla på en speciell stephen king film, alla hans filmer e äckliga, alltså bara skräck. När mamma läste boken stängde hon igen den när hon kom till halva för att hon vågade nte läsa längre haha så ja antar att den e okej :) måste ba fråga vad filmen heter nu igen för ja har glömt hähä. Jaja, ska nte göra historia :D
Ska ta något att äta nu haha, har totalt glömt bort att äta, sen nu kolla klockan -.- inte bra, men ja skiter i.


felicia. movietime

Så hehe märkte nte att filmen va klar, men den är iallafall det, så nu ska ja kolla på film, vi hörs senare lovers!


felicia.

Godmorgon alla haha,
Nej men ja vakna faktist för typ en timme sen. Man sover galet mke när man e sjuk, men de e så skönt för du har ändå inget att göra så sover du bort tiden, sen mår man bättre, känner sig piggare såhär. Iallafall laddade ner två filmer igår okej, första va ba allmänt sykad & så jävla tråkig kommer ej ihåg va den heter men de va med Nicole Kidman, herregud alltså. Den andra va en skräckis, Case 39, ja läste kommentarer o trodde den skulle va ''bra för att vara skräckfilm'' haha men nej skit dålig haha. Men som sagt jag är ej lättskrämd, den som hittar en skräckfilm som jag blir rädd av, haha ja kysser dens fötter haha. Men hamze ringde mig typ i slutet av filmen, sen vi snacka sådär ett bra tag hahah, från ett t typ fyra. Aa iaf, nu laddar ner wolf creek, en skräckfilm som min mamma sa till mig att kolla på den, har sett lite av den förut, men javenne varför ja nte kolla klart på den.. Iaf hon blev lixom hur ska ja säga, äcklad av att se den. Det handlar om typ tre backpackers som åker bil igenom austrailen som försöker få igån sitt bilbatteri, tur som dom har dyker Mick Tayler upp han är så hjälpsam o erbjuder sig att bogsera dem till sin verkstad några timmar därifrån accepterar de tacksamt erbjudandet. Men Mick är ingen godmodig lantis. Han är ett äkta outback-psycho som precis fått tre nya offer att utföra sina perversa fantasier på.. & grejen e min mamma o hennes kompisar har själv åkt igenom austrailen sådära med bil o darför hon tänker att det dära kunde vart vi + historien är ju såklart sant..
Aja , det blev ett låångt inlägg men min film är iaf snart klar som tur e.
Love


felicia.

Ska skriva ett kort inlägg för håller på ladda ner en film med Nicole Kidman, vill att det ska fort. Men aa sitter o snackar med gullan nu, visade nyss min äckliga medicin - kåvepenin haha. Men tack vare den så känns det redan lite bättre efter tre dagar så aa, men ska göra te nuu :D:D:D:D:D skriver senare efter eller innan filmen,
Love


:'(


felicia.

Alåh bloggen, har sovit nu i drygt tre timmar, föör skönt! :)
Så jävla typiskt att bli sjuk nu när utegångsförbudet är helt över! Föör glad, men haha har lärt mig ett & annat nu alltså, shit vilken grov ångest, allt för den personen? Äh kasta.. Jaja :) haha, e lite såhär extra glad ja vet nte varför men aa, imorgon blir jag hemma oxå -.- sådär vila ut så kanske ja kommer på onsdag t skolan vi får se om det har blivit värre eller om det känns bra. Jag hatar den hära fucking hor snön, eller vinter överhuvud taget, hatar att gå med så mke kläder, varma fula skor, allt äckligt slask vart du än sätter foten, pass på allt sånt dära skit. Fyfan för vintern, hoppas den snart e över... Haha det blev ett onödigt inlägg haha men kände för att skriva av mig lite hähä sry, eller vadå sry. Ni älskar att läsa allt vad ja skriver ändå sooo, it doesn't matter :)
Kärlek till er

 


felicia. streptokocker .. ?

Hej alla älskade läsare!
Idag har ja ju vart hemma från skolan, för vi misstänkte att ja hade - halsfluss igen. Mitt imunförsvar är nte bra kan ja ju säga, kunde va sjuk i veckor i halsfluss när ja va mindre, sen bli frisk & bli smittade igen, det va omöjligt! Sen aa nu hade ju streptokocker på jullovet, fick det på jullafton och skulle ta tre tabletter per dag i två veckor. Sen nu har det kommit tillbaka, så ja hade tid tio över ett, mamma väcker mig & ja & mamma åkte in till Löwet i upplandsväsby. Läkaren kände på mina halsmandlar, direkt hon ba aa ja känner, det är halsfluss, hon kollade i min mun hon ba aa det är rött, fick ta sprutor och allting, sen dom ba nej det är ett virus. Ja blev chockad för va nästan säker på att det va halsfluss - men ja hade ju nte ätit upp hela min kur förra gången så för en vecka sen började känna det igen i min hals, så då tog ja dom dära tabletterna och det blev bättre, så ja e rädd för att ja har streptokocker men att det inte syns på resultatet för ja har tagit tabletterna, så att det blir bättre för stunden, + det va bara tre kvar. & streptokocker måste du ju ha tabletter för att bli frisk, det går ju nte över av sig själv. Så aa fick ta ännu en spruta för att kolla om ja hade körtel feber -.- så dom skrev ut ett recept till mig, men ja ska ta ut när det blir värre. Men ja hoppas att jag ska få operera bort mina jävla halsmandlar som min pappa, så ja slipper det dära jävla tabletterna, så ja slipper va sjuk. Så aa nu har precis ätit o sådära vill bara soooova hade skit dålig sömn inatt, usch det va hemskt. Men ska ta och ladda ner en film tror ja :)
hör av mig snart!

gaaamal bild!


maria.k

GLÖMDE SKRIVA, GRATTIS NICKLAS BROR PÅ 15 ÅRSDAGEN DUE BÄÄÄSTA BROOR SVÄR FINNS HÄR FÖREY NÄR DU VILL ASO TVEKA ALDRII <333333333

maria.k

har nte orkat skriva har ens nte lust å göra de, är skit irriterad och har varit de fett länge.. till er horungar som ringer och driver med mig, vänta bara när jag får fast er, era fittor.. och sen till er som jiddrar som inte känner mig vänta bara ni oxå.. har redan sagt min adress å allt var ja bor till dig som leker kung vet inte vad kom bara jag väntar på dig walla du e skit mobbad å sen du deen här andra som leker du snackar inte me dom som håller på med skit DU E OXÅ SKIT MOBABD HAHAHAH NI ALLAÄR MOBBADE KMR JAGA ER Å JA SLUTAR INTE FÖRENS JA FÅTT FAST ER, ERA HORUNGAR.. sen tack till hamze oxå för vissa grejer, sen förlåt till han för vissa grejer haha knas men de löser sej.. aja iaf, idag ja evin gina å damla åkte tii akalla träffa adel vi va där 10 min vi tog bussen tbx direkt asso så fort vi kom fram ti akalla mina fötter blev is, skulle smsa hamze när ja kom fram men ja gjorde inte de mina fingrar va oxå is hade dom i fickan hela tiden han blev suur å aaaaaaa ASSO FETT IRRITERAAAAD JÄVLA HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR VÄRLD .. djupt in i alla äckliga falska horungar nivet vikka nie sug kuk och när ni insett allting kom inte tibax, ja kastar er så som ja fick er smuuutsig ! nie smuts, fett synd viket liv ni lever ja förstår dom andra när dom säger umgås inte me dom ASSO HAHAHAHAHAH NI HAR SÅ TRÅKIT LIV, OCH JAG MED ÄR SÅ TRÖTT PÅ LIVET HEJDÅ KNULLA ERA MAMMOR

felicia. trust...



Det känns så onödigt att behöva välja sida. Ni båda betyder skit mycket för mig. Det känns så onödigt att förlora en syster för en massa skit. Det finns två sak ja hatar, det är skit snack & lögnare. Jag kallar nte någon av er lögnare, för jag känner er båda, & i mina ögon så är ingen av er det. Men jag anser inte heller att jag har fel, för det va trots allt inte jag som snackade om någon av er, jag skiter fullständigt i vad som sas i det dära rummet, bara att man ens nämnde mitt namn & snackade om mig på ett negativt sett & nte berättade för mig att ni snackade om mig, gör så att ja har rätt att reagera som jag gjorde. Jag kanske skulle ha frågat först ifall det va sant istället för att hoppa på direkt, men det blev för mke, för du är som en syster för mig, du är en av dom som står närmast min hjärta just nu, darför blev ja så fucking irreterad. Men om du tycker att det är bättre att gå skilda vägar, då gör vi det. Men ja vill nte heller behöva gå runt och ha ångest för igår så darför vill jag bara berätta att hur illa allt det hära är eller kanske blir så älskar jag dig, ja har spenderat nästan drygt varje dag med med dig i ett år, ja har vart med dig både i skratt, tårar, dåliga dagar, bra dagar. Vi har misshandlat varandra för vi vart så irreterade på varandra, men hur mke skit vi än gett varandra, så kommer du alltid ha en speciell plats hos mig, you know i'm always here for you.


felicia. memories never die


Demarco - Wine pon di ting

Idag så vaknade man dåra runt klockan ett sådära av att pappa väckte än, har kollat på film, kollat på donnie brasco galen film haha, sen nu ska kolla på million dollar baby, som ja aldrig gjorde igår :)..

Juste ni vet playahead ska stängas ner, är aldrig inne på sidan ifall ja nte ska hämta gamla texter eller ta bilder något sånt kanske en gång i månaden, annars är jag aldrig inne dära. Men ändå det är lite sådär små synd, vissa vänner har ja faktist lärt känna dära, jag & karoline fick faktist kontakt igen dära, vi gick ju på samma sexårs. & sen nu är hon en av mina närmaste vänner även fast vi nte träffas lika ofta. & ja fick kontakt med Maria dära oxå innan Gizems fest 2008, så där ser man :). Iallafall, så ja gick in på min gamla gamla playahead - Flizaan. trodde ja hade glömt lösenordet men nej det va kvar, den pean hade ja innan ja lärde känna maria, evin, daniela alltså ingen, hade helt annat umgänge.. Så nu när ja kollade på bilderna kunde inte sluta garva, fan va mycke man kan förändras på 2/3 år.
Här är då lite bilder från den tiden, vissa är gamlare än andra.
Gaalet med minnen!
Fan va små vi alla va :'D


felicia. friendship never ends.

Whatz up, :)
haha, har nte pallat skriva föräns nu. Idag åt jag, anna, dani, stella & min mamma mat haha på nya ''pubben'' vid sollentuna centrum, dom e galet sega dära iallafall, sen vi tjejer tog lite frisk luft höhö ett tag sen efter ett tag vi gick tillbaka sådära, till anna & min mamma, sen när vi skulle tagga sådära klockan åtta, då ja krigade för att få va ute, ja ba en timme sådära, men ja fick va ute t halv elva haha, det är en början av mitt utegångsförbud! På måndag släpps det typ helt, then i'm free.. Så nu ska ligga låg profil, spendera mer tid hemma än förut, sen ta tag i plugget haha, bara man vill så går det! Sen idag har lättat mitt hjärta lite, berättade för mamma en sak som ja velat göra ett tag, som såklart gjorde henne besviken, men hon visste redan, så det va lugnt sådära. Känns bra iallafall! Aa iallafall ska typ kolla på million dollar baby nu, om ja paallar klockan e halv tre, e galet trött. Så kanske sover, vi får se..


Gizem, evin, roz & jag.
haha bilden e knas. but,, memories never die.


felicia. lördag

Alåh peeps :)
sitter hära i tjocktröja & mjukis, veronica har typ nyss taggat hem.. Inatt som sagt veronica sov hos mig, från att hon kom till mig vid typ åtta till klockan tolv vi satt uppe och bara snackade. Sen så gick vi upp t mitt rum, kollade vi på den dära filmen step brothers, den va föör torr.. ja somna typ i början av filmen enligt veronica, vakna kanske runt tolv - halv ett ? Då kollade vi klart påen, sen satte vi på a walk to remember som ja hade laddat ner, den filmen va såhär sööööööt. Skit fin film :). Men aa tror att min halsfluss börjar komma tillbaka ''/ - inte bra. Men ikväll ska ja mamma, danielas mamma & dani äta middag, tydligen kommer stella oxå komma :) men aa, tror nog ja ska rulla mot duschen nu, håller på att ladda ner million dollar baby så ska låta datan vara,
laaater fellas.


en sliten felicia precis innan vi satte på filmen igår.


felicia. step brothers

Felicia is in tha houseeee!
Whatz up my niggahs ? hahahah, ja håller på & laddar ner film - step brothers men den e så seg, får typ sykos. Har sovit oxå, e så fucking trött under skolan så när ja kommer hem deckar! Fast nu somna typ sju kanske..  Don't remember. Så fucking skönt iallafall! Jaja nu ska sitta & vänta tills min film is ready, sen imorgon äre ännu en skoldag, sen HELG!! wihoo - utegångsförbud....

Kartellen - Bli dum


felicia. haffla

Alåååååh!
Hur äre gott folk?! :D Jo asså det är faktist bra hära haha. Är hemma nudå as usual hah.. Har utegångsförbud vaaah ska man göra. Försöker kriga för att gå på träningen men nänä, dom e stenhårda haha.. Ska ladda ner en film snart i think, men vet ej vilkeen haha ge lite filmtips sådära :'D. Haha men skoldagen idag har vart som dom vanligt efter jullovet, jag går runt runt runt i skolan haha gör nte ett skit, men ja oooooooorkar inte, men ja vet måste ta mig i kragen & skärpa mig haha. aaanyway orkar tyvärr nte skriva mera, ja vet föör synd.
Slänger in en låt som väcker såhär FETT mycke minnen från i somras :)


saknar oss hjärtat..
det är mitt fel att vi har glidit ifrån varandra, jag vet..


felicia. boys boys boys

Utseende.

Hårfärg?
Brunetter/svarthåriga :)
Ögonfärg?  Grööna
Näsa? Haha jaadu, vad ska ja säga om näsor haha...
Kroppstyp? Krallig, men absolut inte överdrivet, inge benrangel hära... HAHA evin!!
Mun? Läppar e det sexigaste

Ytlighet

Godaste killparfym? Hur ska ja veta? Dem ska lukta färscht
Klädstil? Aa asså stilen gör allt, chinos är galet kattigt men lite väl utjatat.
Hårfrisyr? Vissa bär vissa frisyrer bättre än andra :)
Bra med pengar? Spelar ingen roll? Iallafall nte nu :)
Sportig eller soffpotatis? Sportig hähä

Personlighet

Tönten, normal eller badgay? Något mitemellan normal & bad.
Charmig eller omtänksam? Charmig
Snygg eller söt? Båda
Vacker men ett svin, eller helt OK men underbar personlighet? Helt okej med underbar personlighet, spiiiiiik!

Drömmen

Kändisen? Paul walker i into the blue, föööör fiiiin, gah en natt med han hahahaha.
Personligheten? Charmig, rolig, omtänksam, lite såhär sööt bara :)



felicia. utegångsförbud på "obestämd framtid"

Sho det har fortfarande vart lite sådära med uppdateringen, men nu har ja ett skäl haha. Har grovaste utegångsförbudet hahah.. Från början va det stenhårt - ingen data, ingen mobil, direkt hem efter skolan. & har jag något val? Dem låser polislåset & kommer och hämtar mig från plugget? Jaja.. På riktigt ja känner mig fett dum för det jag gjorde, så jävla onödigt & ångrar mig så fking mycket. & som alla andra säger, ja har fritid, får göra det mesta för mina päron, ändå fortsätter jag göra dom besvikna, my bad.. Men alltså aa gjort e gjort, men som sagt.. Måste börja lära mig vad som e rätt & fel. Aja, använder min systers mobil o får ha datan för ska ladda ner film & sådära, sen ska plugga lite oxå hähä :) men fortfarande stenhård med utegångsförbud på ''obestämd framtid" haha såååhäär synd..
Peace


låten e gammal men den e gaalen!!

felicia.


Bow Wow ft Jagged Edge - My Baby


felicia.

Alå :)
Kom typ nyss hem hah, har vart ute ätit med familjen kan säga att det gick inte så bra, vene vad som har hänt mig, mitt gamla humör har kommit tillbaka... vi åt på den dära oh'leanys fan vet ja en ny pub i centrum typ. Sen aa vi kom hem, imorgon ska ja ta piercing i guess om nte dramat idag mellan mina päron gör så ja måste hem imorn, asså åh har nte vart såhäraa irreterad på skit länge, dramat slutar aldrig aasså folk får nte nog av skitsnack haha. Men men va ska man göra, webbar med horan maria haha, nu ska snacka i lur med hemlig hahaha. Skriver kanske senare :'D

felicia.


Chris brown - Ready 4 love


felicia. what goes around comes around

Hello bloggen.
Snackade nyss klart i telefon med daniela, är så trött på allt skitsnack nu att jag orkar faktist inte bry mig längre säger bara the shit you heard about me might be true, but then again, it could be as fake as the bitch who told you.. Men ja skiter faktist i allt o aaaaaalla, om ja nte passar för er, taaaaaaaagga då ingen har bett er stanna. Iallafall haha, ska ju börja blogga mer nu då, men har vart upptagen med all fucking skit slutar nte gå runt asså så fucking patetiskt, blir så irreterad på att man måste öppna sin käft GAH. Aa ja känner själv bloggen blir bara tråkigare o tråkigare, äre ngt speciellt ni vill vi ska ta upp, eller blogga om, vad ni nu vill säg till. & ny header ska fixas skiter i :)
Det va allt för mig denna gång,
Love


maria.k


everything seems like a nightmare
i don't know what to do or how to wake up
when i talk to you, it feels like im in paradise again
baby you're my sunshine when it's raining
you're my light in the dark..

just give me one more chance, i'll prove to you
that i'm changed..
trust me, i'll never let you down again
that was my misstake i regret


maria.k

shooooooo hahahah :D vene vaere me mej e cook hype asso.. de börja me ja vakna typ vid 9-10 no sleep at all, sen evin ringer å lala vi ska möta upp felli å danni nu de här å de där har hänt okeej ja fixar mej allting vi taggar tii rinkeby fixar lite grejer därborta sen åker tiibax vi va me felli å danni i centrum sen dom taggar tii danni vid 1-2 seeeeen serdar kommer asso HAHAHAHHAAH såå tungt vi gick förbi resturangen kanske 4 gånger asso runt hhaha å ja dooog serdar ba han e skit ful evin va gör du vene vad AHHAH FEETT RULIT, sen han skulle ti jobbet han tvinga oss gå samma väg som han men vi vägra sen 10 min han stog å drog i oss till slut han gick haha :) ja å evin taggar hem å så, sen vid halv 6 vi börjar gå mot pendeln å shit vi va hemmos danni halv 7 lr kvart över 6 tror ja vi träffa på niki vid tunneln så vi snacka me henne å så.. sen vi käkar hos danni allting de blev kriiiiiiig där ahahahah skit kul, sen felli åker hem vid 11 jag å gina e kvar, vi tar 23.52 tåget mot stockholm jag gina å danni sen de blev groovaste bråken i sollentuna en snubbe putta ner stella de va som ett trappsteg ungefär ganska högt å plus de va järn stenar där hon hamna om man ska kalla de så, stog å tooog på mej danni vene vikka sen tydligen hade hogir ringt simon vene vikka å dom misshandlade killen lr om de va så haha medans jag danni stella och gina försökte få naomi ut å de va nån äldre kille som vägra låta oss snacka me henne.. knas d vaah :p sen ja å gina taggar hemmåt danni å stella e kvar me hogir å aah några till, sen nu när vi e hemma vi kollar balkongen fönstret allting de bråk överallt

AJDE SKA NEEER IGEN HAHAHAHAHAHA NÅS PÅ LUREN 0765964451 RING OM DE NÅGOT :D


felicia. back on track!

Oh daaamn..
Hahaha idag har vart riktig jävla hor irreterad dag. Haha hej föresten, börjar blogga nu igen tänkte jag, så aa bloggen e i full gång nu iallafall? Sov hos dani inatt, fyfan va ja älskar tjejen haha älskar alla er andra närmaste.. och er läsare såklart hehe. Sen imorse asså gud... Ja vill nt snacka om det, men vi dygna okej & gud om ni visste var vi var någonstans halv sex på morgonen, tro mig ni vill ej veta haha men vi kom tillbaka t dani typ vid ett / två ? Sen asså ja va så irreterad att jag kokade pga av en massa småsaker, min morsa lalala allt ba. Sen får vi höra värsta grejen, det va droppen blev så fucking irreterad att jag kokade men ändå, vi tjejer evin maria ja & dani skulle t dani ha tjejkväll, äta sådära kolla på film, & det gjorde vi oxå, men stella & gina kom oxå för vi behövde snacka med dom. Det va en rolig kväll tjejer, you make my days! & du daniela, stor stor stor kärlek till dig syster.
& föresten.. Det hära med att höra av sig hehe folk hela tiden som klagar på att jag ej hör av mig längre, vilket ja nte kan säga emot för på ett sett vet jag att det e sant, men förlåt förlåt ja orkar bara nte smsa, om ni hade haft min mobil, hade ni förstått. Men nej ingen ursäkt, my bad! Ska verkligen försöka bli bättre på det. & ta igen kontakten med alla sötnosar jag tappat den med. Aja ska typ sova nu e galet trött vi får se.
Peace fellas!

maria.k


älskling, ja börja me att säga tack du är mitt ljus över
dagen du är mitt lugn varje natt, du är min livsglädje du är min medicin
due min å jae din due hela mitt fucking liv
du är en ängel ena halvan av min kropp du är den bästa killen ja nånsin kunnat fått
due den ja allti önskat att ja har haft due min styrka att överleva du ger mej inre kraft
hoppas att du känner som ja att vara vänner va bra men tillsammans är underbart
om due en dröm så låt mig sova då, ja tror d e d bästa för oss båda två
om ja skulle dö så är du rosen på min kista skulle hålla den vid liv skulle aldri låta den vissna
jag ber om ursäkt om du tkr ja hackat på dej ibland ja lovar i mitt hjärta så ståre massa lågor i brand
och de är lågorna som brinner för de du ger du tror du vet va ja känner men ja känner så mycke mer
du kanske tror ja svarar men ja lovar de är sant utan dej brevi mej baby så tappar ja min balans
due glöden som brinner due allt som ja ber om, om våra barn ska bli ti sanning så längtar ja tills ja får se dom


felicia. bloggpaus

Sho bloggen haha, dem senaste dagarna har vart sååhär knas, har nte pallat eller hunnit skriva hah (ursäkt..) nej men har nte orkat, sry haha. Så nu för att typ tare lugnt sådära ska ta bloggpaus, men börjar skriva kanske om några dagar, då allt blivit bra, förhoppningsvis... Aja, men ja kommer börja skriva kanske om några dagar som jag sa, & då skriver jag en maassa, men nu ska ja ut & möta dani & maria i guess. Är det något, så vet ni var ni når mig :) min telebobo,
Love


Saker förändras hela tiden, ett steg fel kan allt va förstört.
Människor man älskar lämnar än alltid,
vännerna sviker,
men vad som än händer ska man aldrig tappa hoppet,
ta dag för dag, gud ger & gud tar.


maria.k


Horunge vikken smärta, rakt in i hjärtat ...
älskarej så fucking mycke, när skaru inse d ;/


maria.k

- ska jibb till fitt skolan, nås på 0765964451


maria.k

gaalen natt säger ja bara haha, snackade ett tag me hamze i lur den däär snubben asso de ända ja kan säga är donken.. HAHAH ÄCKLIIIIT !!! sen vi la på åå grejer vene han skulle stänga av datan han la luren vid soffan typ sen han fassna på datan åå ja behövde toa HAHAHA.. Iaf en speciell person höll mig vaken till morgon ungefär 9 ngt haha.. fett pinsamt han dreeeev skiten ur mej åå ja trodde han va allvarlig haha ja böörja gråta stängde webb hela tiden HAHAHAH hatar när folk ser ja gråter meeeen allafall nu javene va jaska göra typ leta pengar hahaha nee men ska fixa pengar å så sen tagga tii rinkeby med evin åå daniela :D
peace


felicia. dani hos mig



Vill bara säga att ja älskar Daniela Von Essen galet mycket :)
Ouff haha våran dag, med våran ica påse haha, vi sitter hära o rullar fram fan haha.
Gud ja saknar en person så galet mycket, på gud vet inte vad jag ska ta mig till..
Men jaja, man lär sig av sina misstag..
Är så irreterad att ja sprääääääängs, ska ta o snacka med dani lite nu,
vi hörs väll sen?
peace.

felicia.

- Jag älskar dig.


maria.k - bilder


maria.k


bytte tungpiercing i måndags, tii en lila fotboll (a)
haha dör för fotboll.. men iaf köpte en oxå turkåås bling :D
fett kattig hashahah ska köpa snart en sån här rasta tung piercing :)
aja knulla er hejdå


maria.k

de har varit knas dagar aså, åå ja för att palla mer tar tabletter sheeeeeeeeet fuck tabletterna ... iaf åkte tii danni i förrigår halv 1 på natten tog taxi dit för lite grejer hade hänt sen ja va vaken sov ingenting nästa dag evin kmr dit vi taggar tii centrum knas händer där oxå som fucking vanligt, sen jag å danni taggar hem tii henne vi gjorde eeeen dum grej asso ångrar de nu de vaah elakt... men aah, du vet vem due de vah inte meningen vi tänkte inte..
iaf asso knulla 2010 mamma och pappa faan, ASSO RIKTI SYKÅÅÅS FLIPP FUCKKING AWLYGSFSYKYGLSY<LZYDGFL<SYOFYOSIAUOIYFOSY

sen vaere folk dom ska ringa lr smsa mig aah gillaru fortf cristian, aha aa fett synd min kompis dör för han.. laak säg inte de tii mig cp skadadee handikapper knulla era spööken -.- era bananer :) HAHAH ÅÅÅÅÅÅ SKIT SKARRIIIT BANAN HAHAHAHAHAHAHAH
aja peeeace , danni on her way here :)

felicia. bilder från somras!

Alå bloggen, har typ sovit hela dagen haha, har mått fett illa. Men idag ska ja ut, så ja ska rulla mot sängen nu igen, börjar faktist bli lite små trött faktist, vilket är ett stort plus eftersom det är skola om två dar! Haha men men är på rätt bra humör nu faktist thank god. Haha sitter & lyssnar på Ray J, gaaamla låtar me like! Juste fredagen så kommer ja & miriam göra tungpiercing, fan ja som ville göra före alla, sa alltid t evin ja ska göra, hon o ja skulle göra tsm, nu har alla hunnit före mig men men, ja ska ha that's iit!
Aja ska ta o sova nu tror ja haha skriver in the morning..
 

Här får ni en massa härliga sommar bilder! :)


felicia. svart hår?

har fått folk säga till mig att bara färga håret svart igen, men ja e osäker som fan, för svart.. Ja säger det, de är nte lätt att få bort, darför är mitt hår nu e alla olika slags färger! Men är ändå rätt hype för att färga, asså ja vet inte... Darför vill ja veta vad folk tycker & tänker, vi får se hure blir. Men tror ni att det skulle bli bra i svart?


Förra gången ja färgade håret svart... Något att tänka på?


felicia. i just don't love you no more


Gammal låt - tänker på evin när jag hör den :)
har saknat dig din hoe! Låten e tung


felicia. nyvaken

Hahaha eeller aa nyvaken & nyvaken vakna för en kort stund sen iaf, eller vakna typ först fyra sådära, evin ringer mig.. Sen ja somnar om, vaknar vid fem sen aa nu har vart vaken en halvtimme legat i sängen o kollat klart på wallander på min data som ja somna till imorse haha somna ju vid tio, skulle kolla på blood in blood out, typ tre timmar lång o feeeeeeeeett seg aså skit tråkig haha not my taste, sry!! Iallafall, evin ringde mig bad mig komma till dani men ja mådde fööör illa fyfan, tog medicin sen gick upp på rummet sov igen asså fyfan, men ja kanske funderar på att rulla mot rödan senare ikv iaf, de e trots allt fredag.. Såå, maybe baby! Aja ska typ duscha nu, känner mig fett smutsig haha vene varför, :s bye bye!



Chris Brown - Take you down

felicia. blood in blood out

Åh, är så fucking irreterad att ja sprängs! Idag vaknade halv fyra, evin ringer mig hon e hemma :) älskliiiiing, haha sen thomas kom oxå hem idag. Anyway, gick ut mötte evin maria nadine dani & gina, sen tydligen taggade evin hem, & senare tagga vi t rödan, alla va dära såklart. Sen nadine tagga, vid elva ja tagga hem. Ja & nicole gick tillsammans, sen aa nu har snackat i lur sådära fett mke, men aa nu har nte sovit någonting inatt & e inte ens trött, kanske ska se blood in blood out nu, eftersom alla ber mig se filmen, & efter som ja e så har ja nte sett den :$
Aja cee yah.


jag en sekund sen, heemsk.. Men va ska man göra, klockan e åtta på morgonen..

felicia. helvete

KNULLA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLT!!!!


Ken ring - Ber en bön


maria.k


djävulen går lös de blir knas i vår betong
den här går ut till alla dom vi bryr oss om
 till dom som de går snett till alla dom som lider


maria.k

igår de va rikti knas dag vill nte snacka om igår, ja va sur dåå oxå men iaf vi åt hos danni å så aa som felli sa vi satte på filmen okej ALLA decka, sen vi vaknar halv 8 inte 8 felli för vi va i stationen 19.52 när vi missa tåget -.- iaf vi skulle ta 22 tåget sen  vi står på perrongen inte inne eftersom 2 pedofiler satt å kolla på mig å felli sen nickade åt varan vene vad som om dom hade tänkt å ta oss lr ngt.. sen när vi står ute de kmr 2 sykopater, sykopat nr 1 går förbi oss å ba knulla dej lalallalalalaa ja ba weii sen felli dör av garv sen den andra sykopaten kommer och ni vet där de står när tåget går på perrongen den där grejen där uppe, sykopat  nr 2 tar pistol laddar å skjuter där asso vene trodde mitt hjärta skulle hoppa ut asso att dom skulle skjuta mot oss.. de vaah låssas pistol btw men de va såna där fett hårda skott asso dom gör skit ont, sen dom stog å kolla på oss hela tiden SKIT LÄSKIT HAHAHAHAHAHHA .. vi kmr fram tii sollentuna ja lägger största rushen till malmvägen å felli till bussarna ja kmr till gräsmattan kände mig fett säker där för min brorsas kompisar stog ungefär mitten av gräsmattan åå några utanför mitten :)
aja, idag vet inte ska kanske till daniela.. Å EVIN MIN ÄLSKLING KOMMER HEM IDAG OMGOMG ÄLSKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING HAR FUCKIGN SAKNAT DIIG. VI SKA STÅ UTANFÖLR DIN PORT ÅÅ VÄNTA PÅ DIG I LOVE YOU<33333333333333333

felicia. hemsk uppdatering hah

Shoo bloggen, sry för dålig uppdatering. Har dygnat inatt, aa som vanligt. Men har snackat i lur hela natten o morgonen aa iaf.. Idag har vi vart hemma hos dani ja o maria, hennes mamma gjorde mat sådära sen vi gick vi o hyrde film sådära, sen vi tre sätter oss i soffan, direkt vi sätter på filmen ja deckar direkt. Ja sover t åtta sådära, ja & maria rullar mot stationen tågen va fett försenade vi satt dära fett länge, sen sjukt skumma människor gick förbi oss, på gud en tjej trodde hon skulle slänga mig över spåret haha, en annan stod o sjung knulla dig ja vene vad haha fett synd. Aa iaf snackar i lur nu, ska rulla mot sängen nu så ja får lite sömn, för imorgon kommer evin älskling hem!! Galet glaaad på gud, aaja holla!


Akon - i'm so paid
fett gammal låt tunga minnen.


maria.k


Daniela Lucia Lopez Von Essen, due seriöst allt man kan behöva, du finns där när man mår piss
& ja tackar Gud varje kväll att Han sände ner en ängel tii mig, gumman kmr aldri svika dig
jag svär handen på korset kommer aldri riskera förstöra vår vänskap..
tack för allt du gjort för mig, tack för alla underbara tider & minnen ja haft med dig
på Gud de kommer komma fler dagar, vänta bara i skolan hahah våra kaos dagar där båda har grov
ångest åå går ner tii tunneln.. aaaaiit asso du eeeee bääst älskling
ÄLSKAREEJ FETT MYCKE FINNS INGA ORD HABIBIIII !!!! <3

maria.k

som saagt nte sovit ett shiiit asso, hhah har dygnat i 2 veckor åå bara sovit 5-6 timmar, de där e sjuuuukt svär.. men iaf rödan de vah som d allti brukar va plus idag ja va mindre arg än igår men vill fortf ja vet nte vad ja vill göra me dom asso skit fula.. har snackat me cristian över 2 timmar, typ 2 halv timme lr ngt 135 min, haha dukti på matte lr vad ..? aaaaaaaaah men iaffffffff fan rikti ångest v ene ens vrf HAHAHAHAH shet, ah okej vene va ja ska skriiiiiva ee helt fucking borta asso blogg ja skriverr här för ja har inge liv svär .. :S men daniela kmr tii malmvägen kl 12 som sagt inge liv HAHAHHA, sen hon ska träffa ngn å ja ska forts luffa runtiish :)

peace fuckers

maria.k


a ti te gusta como yo te hago el amor
tu quieres yo quiero
asi que, dale, vamonos
a ti te gusta como yo te hago el amor
tu quieres
asi que, dale, vamonos


FELICIA. HAHAHAHA


HAHAHAHHA GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria.k


nu ser jag ut såhär helt oofixad å ful HAHAHAH. nte för ja säger jae fin -.-
men aah ni får bild på min osvullnade tunga dsen har läääääkt :D ska ju byta stav om nåra timmar fellazz

felicia. jackie från paradise hotell?

Haha, har hört från fleera st att jag e lik Jackie från paradise hotell , vilket jag brukade följa :$ jaja, fett synd.. Säg vad ni vill, I was stuck. Så aa Nej, jag tycker inte att jag e lik Jackie någonstans, så då vill ja fråga er läsare om ni ser någon likhet alls?


För det gör verkligen inte jag!
Va säger ni?


maria.k

snackar med feliciaaaaaa i luriiish :)


HAHAHAH BADAT KLART ERA FITTOR :) ÅÅ JA TÄNKTE PÅ E N VISS PERSON I BADET OXÅÅ ÅÅ NEJ DE INTE HAN SOM NI ALLA TROR -.- UTAN DE HAN AAH.. NEE TÄNKTE PÅ GINA NÄR VI SKREK FRÅN BALKONGEN ÅÅ SÅ HAHAHAHAH DOG AV GARV :D

felicia. i like it


Vene varför jag diggar låten alltså haha, inte min smak av musik..
Men jag vet inte, me like. Galna tider.. :)



felicia. bloggtorka

Ursäkta för gaaalet dålig uppdatering, men aa dem senaste dagarna har vart med dani fullt ut, men idag ha vi alla tjejer vart hemma för att tare lugnt & sova ut för att sen träffas imorgon. har ju dygnat dem senaste dagarna, min sömn e katastrof kan ja ju säga haha, kollar på film hela nätterna o morgonarna, sen går ut vid typ elva, så aa ska ut vid elva idag möta maria, hon o dani ska byta piercing sen när vi va hos dani senaste bestämde vi ha riktig tjejdag, äta fika bio kanske något sånt :) mycket trevligt hahaha! Sov till fem/sex idag sen somnade fem inatt, och hela dagen innan hade dygnat.. Det har vart riktig film dag ida för mig har kollat på Into the blue, August Rush, From hell, sen snart ska kolla på stomp the yard som faraz rekomenderade åt mig. Så aa, eller så kanske det blir wallander hähä vi får se :D
Kanske skriver innan ja tagga ur eller efter filmen, ja vet inte har fått riktig blogg torka, ursäkta mig peeps, skärpning!


ja typ en sek sen, haha katastrof


maria.k

GLÖMDE...
GRAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIS DANIEEEEEL & AAAAAAAAAALEX PÅ 15 ÅRS DAAAAAAAGEN
KÄÄÄRLEK TILL ER <33333333

knulla er resten hejdå :D

maria.k

NU SKA JAG BADA ERA  HORUNGAR PUSSSSSSSSS Ä'LSKAR ER MEN ÄLSKAR C ÄNNU MER HHHHHHHHAHAHAHA DJUPT IN I ER ALLA KMR INTE FÅ HAN COK ONÖDIGT ATT JA DÖDAR MEJ SJJ FÖR ALLT D HÄR -.- ANYWAY SKA KRIGA ÄNDÅ

maria.k


i think it's time that i..
loose controle, loose controle
baby are u ready? are u ready for love..?
boy are u ready? are u ready for us..?


maria.k

hejsan hoppsan tjallerallera när tomten kom så var de bara massa snö kvar :O asso rikti ångest faaan TRÖTT PÅ LIVET? YES. DRÄNKA DIG SJ NÄRU BADAR? YES. HÄNGA DIG SJ? YES. SÅ MYCKE ÅNGEST? YEEEEEEEEES.
aja ja gick ut i balkongen sen gina som har sin balkong flera hundra mil ifrån min (6porter ifrån) stog oxå där sen hon vinka skrek ja med hahah asen en kvinna i vit jacka kolla åt alla håll vem de va haha mnu ska ja överdriva hon börja springa sen en rånare sprang efter ehenne :) neej så vare inte,  jag å felli ska bada exakt kl 8 HAHAHHAHA hon ska bada hos sig såkalrt yani ja ska smsa å så me henne, sen kl 10 ska duscha rent å så 11 ska fixa mig 12 ska va i stan, haha så ser min morgon ut, ska dygna å sen byta stav till piercingen sen vi får se va ja gör ;D

peace motherfuckers

maria.k

jag har träffat vackra personer men ingen som dig due vacker som få due underbar för mig första gången vi sågs vare kärlek direkt du vann mitt hjärta du vah perfekt du har beteendet utseendet de vackraste leendet som man kan ha på denna jord due ngn speciell tro mina ord due en väldigt vacker person ska inte ljuga förey men ja ska va ärlig ja vill känna din närhet ja behöver din kärlek due så mysiig så mjuk åå så len due min alldeles egna ögonsten en sann önskan jag blir din ja vill känna din kropp emot min när ja nte har dej här känner ja mej bortappad men i mina ögon kommer du alltid åå vara vackrast. snälla förlåt mig ja har gjort bort mig va skaja göra för att gottgöra dig? jag önska ja kunde spola tillbaka tiden för ja vill inte vara den som gör dig besviken, en kärlek som denna ja har aldrig sett dig sviken varför sluta snacka misstaget var litet ja väntar allt bra för länge ja har tagit dag för dag men allt går åt helvete för ett misstag jag kan inte säga ngt mer än förlåt åå ja ångra mig som fan efteråt om du lyssnar på texten å tänka på va ja säger du kom från himmelen du kom som en ängel nu äru här på jorden fast utan vingar ja tänker inte lämna dig aldrig försvinna om du inte fatta texten tyckte den vah skit då borde du lyssna om åå trycka på repeat. okej ja gjorde bort mig ja fatta de direkt åå de e därför ja ber om ursäkt ja vet att du tar illa upp näre gäller sån men de va inte jag de va bara en front snälla tro mig ja ska inte ljuga från åå me nu på min mamma ja slutar ja vet inte hur ja ska få dig förstå ja vet inte heller hur de ska bli vi två varje gång ja träffar dig känns de i hela kroppen men en sak e säkert ja ger inte upp hoppet för due allt ja nånsin velat ha me andra ord due helt underbar ge mig en chans vi kan försöka igen för ja vill inte bara ha dig som vän du har mitt nummer om du vill snacka sen, ring mig den dagen ja får kalla dig för pojkvän...


maria.k

HEJ HÄR KOMMER FULA OCH FINA BILDER PÅ NÅGRA TJEJOR IN MY LIIFE, IM SO HAPPY IM SO GLAD THAT I GOT YOU I LIKE TO THANK YOU AND THANK YOU WITH MERCII, MERCIIIIIIIIII EN STOR VARIANT AV DOPPAD CHOKLAD WOHOOOOOOOO

 

vänta de va en mongoli bild på mig åå elsa när vi låg i dannis säng me daniela å felli åå kolal på paranormal activity, my babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy girrrrrrrrrrrrrrrl

bilder kmr snart igen faakk jaa all ;)


maria.k

hej fittor hur mår ni aah jag mår bra tack ni som frågar knulla er här kommer en mongoli bild på mig som jag tog 5-6 på morgonen hhahahahahaha


maria.k

hejsan svejsan tjollahoppsansaaa :D aa vill ni veta hur min nyår vaa ? perfekt perfekt hihihihi, iaf när nyår hade varit fortf den 1 januari 2010 vid 7 tiden smsa cristian meej å bad mej komma tii stan han ba mår fett dålit vene vad okej ja blev såhär rädd tog 09.24 tåget ja kimr fram han å ros baah vi har tråkigt asso seriöst de där vah grovt onödigt mn vi tagga ti ... vene vart vi va HAHAHAH å ros somna påå ngn bänk lr soffa såhär inomhus å ja försökte oxå sova men cristian satt å peta på mej så neeejnejnej de gick inte sen kom felli vid 12 tiden å javene va vi gjorde, cristian skulle tii akalla ros tagga hem å decka direkt ja åå felli tar oxå akalla tåget för att åka från kista tii sollentuna, sen vi glömmer hoppa av vi baah äh skitsamma vi åker vidare tii akalla okej vi gör de vi tar 514 vi ska tii donken asso stanna i häggvik södra men horunge busschaffören stängde dörrarna på mig åå felli hann hoppa av så han körde mig till jä'rvafitt horunge staden där minst 40-50 bussar vaah felli å hennes pappa kör efter bussen å hämta upp mig. skit gulligt tack ! sen vii åt ja kom hem vid 3 decka direkt vakna vid 12 av att ros hade smsat senast kollar smsen typ 15 st daniela hade skickat 3 felli 2 ros 1 å sen måånga fler dom spamma sönder mig ååå ville ja skulle vakna, knulla dom andra har inte sovit från 11 igår kväll ee vaken nu ska se barcelona - villarreal matchen häära hos ... aah privat. efter matchen ska möta upp simon snacka me han, i neeeeed help !!!!!! men tror inte hane rätt person IALLAFALL HAHAHAH... imorgon ska ja som vanligt tii vårberg tjääna såhär cash asso städa hos min bror åå så :) sen måndag vi ska byta stav ja åå daniela asso tungpiercingen..

MÄNNISKOR IDAG FÄRGADE DANIELA MITT HÅR TILL BLONT Hahahahahahhaahahahahahhaha
KNULLA ER ALLA INNAN JAG GÖR FUCK THE WORLD INGEN DÖR OSKULD LIVET KNULLAR VÅRA MAMMOR PAPPOR OCH OSS ALLA :D YEEEEEEEEAH MOTHER FUCKERS PEACE


felicia. så jävla trött finns ej ord

Ja asså vill ju bara säga jag har inte sovit ett skit, nu sitte hamze och ger mig filmtips som vanligt. Aa men vid tolv åker t stan möter upp maria cristian & ros(dalen)? Maria åkte o träffa han vid nio ja kom vid tolv fan haha, aa sjuka gamla vanliga cristian haha & fortf lika trög. Iaf, vid typ två vi tagga, vi åkte t donken & hon o jag va heeelt slut, tjejen har vart vaken nu 48 timmar + , asså två dygn. Ja har bara vart vaken ett dygn 24 +. Är galet trött, vi satt på donken åt chilla sådära sen bussen direkt, i början ligger lutad o vilar sådära, sen maria går av i sollentuna station, det är en station till mig hus. Jag bor i gränsen mellan akalla / sollentuna, men fortfarande 191. Så aa under den lilla biten till mig i bussen, somnar jag. & när ja vaknar upp så är ja typ i Rinkeby, vakna precis när bussen starta igång igen, så helt plötsligt va i Tensta ja ba aha. Hoppa på nästa buss hem haha, & busskort har ju gått ut och allt shit, ja ba hur fan ska ja komma på bussen. Men det funkade bra nu e hemma fyfan va skönt, så ska ladda ner en film nu, sen sova & kolla på filmen senare inatt kanske när ja vaknar om inte imorgon.
Peace

felicia. hur kunde jag glömma?!

FÖRESTEN!!
Hur kunde jag glömma..?
Gott nytt år allihopa!
Hoppas att året blir som vi alla förväntar oss,
en helt ny början, på ett helt nytt liv.
2009, ännu ett avklarat kapitel..


felicia. the blind side

Haha haloj bloggen :D i'm back on track, dygnat inatt oxå. Eller aså inte av vilja, men är inte trött. Inte ett dugg, skulle precis försöka sova sådära la datan i väntaläge ja ba fuck this shit, tog tillbaka min kära data. Det e så jävla ljust ute, men kanske ska försöka sova iallafall .. Men då vet jag när ja vaknar, det är ej roligt.. Då missar man hela jävla dan men aa anyway. :D Maria taggade nyss ut ur datan, hon ska träffa en speciell person om kanske en timme haha. Så nu e hon rädd om hennes mamma vaknar o ser henne vid datan, så aa. Har sett the blind side nu, tuung film haha :D skit gulligt budskap asså, rekomenderas! Haha hamze rekomenderade den till mig, visste ej killen hade smak på filmer alltså, men den va gaaalen :D Aja nu ska jag göra uppdrag två att försöka få felicia att sova. Vi hörs älsklingar när jag vaknar... Om jag vaknar!


Jag typ en minut sen.. Haha de bra , bjuda på sig själv..
Aja godnatt peeps!


maria.k

såhär va mitt hår igår, käraste miriam fixa :) tuuuuungt


maria.k

har varit vaken nu i 2 dygn hhahahahhaa inte sovit ngt, ee ens inte trött alltså knas nyår va bääääästa på Gud, träffar elsa å daniela vid 4 tiden i aminas salong dom fixa deras hår ja kom ut helt fucked up AHAHHA fr ja satt i rummet å kolla på väggen asso från 11 till 3 sen ja gick upp tvätta ansiktet vene va ja gjorde i 1 timma typ gick runt rikti psyyykos å ångest ja haade :S men iaf sen vi mötte danielas mamma i centrum vid 5 sen hon hämta klänningen ja skulle ha på kvällen,  THANK YOU ! köpte tights åå allt sen elsa tagga då jag danni å hennes mamma vi satt på waynes coffé lr vare heter.. min käraste miriam kom dit oxå ja köpte näs piercing till felli hahah bästa, sen danni å hennes mamma tagga hemmåt ja å miriam hem tii mej asso dom drev sönder om min piercing asso tungan hahah ääh iallafall miriam åå ja hade trevligt, vid 10 tiden tagga vi  ner tii mitten vi vänta på felli för jag elsa danni miriam å felli skulle ti donken käka så vi åker 179 förbi akalla donken d stängt, HAHAH tio i 11 vi ee i kista väntar på horbussen sen dom vägrar släppa in miriam felli å danni så ja fixade in dom vi kmr fram ti sollebntuna de första grabbarna gör är att ta dom feeeeeeetaste smällarna å sikta mot oss om inte vi ALLA kastade oss själva i snön hahaha knas, sen vi chilla i mitten blev sams me jack oxåå äntligen :) och simon med.. hahah sen klockan blir 12 åå folk börjar fuuuuuuuuuuucka ur asso svär himlen blev olika färger så fucking kul sätter upp video sen :) linda stella å naomi kom oxå helt packade, linda håller i en champagne flaska typ mindre än halva kvar om inte ja tar den klunkar sönder mej HAHAH skit god åå sen ger tibax de ingenting kvar, sen tog stellas glas oxå och naomis å hon fucka ur men sötnosen va så rolig, sen jag rim hoda å fati drev sönder med naomi så gulliii hone krm äta upp henne asso !! HAHAHAH, iaf typ mario simon stella pranto linda å naomi gick  ner ti en källare i en av porten i malmv vi resten gick efter dom hade lagt madrasser vet inte vad man ser simon deckat där HAHAHA sen min morsa hade ringt mej tuuusen gånger klockan hann bli 2 ja ba ääh taggar upp sen gina tog samma väg som meej dåå ser mamma står nere me alla dom sklle tyup åka iväg sen frasse kmr å kramar oss åå baah gott nytt år hahah de den ända kattiga kompis alex har (A) döööör... iaf sen ja å gina taggar upp, dannis mamma ringer oss vi går ner igen klockan blir 3 halv 4 vi går upp igen bakar den blir 4 vi går ner igen sen kmr hem halv 5 mamma å dom kom halv 6 ja tagga ner till kvart över 5 sen enn kvart senare mamma åå dom kmr upp hahahha nu dom sover..

ska typ tii stan snart :S en killkompis behöver tydligen hjälp ska tagga dit åå se vare ee -.- om de onöödit såhär taggar därifrån DIIIIIIREKT..

RSS 2.0